2010-07-27

Dag 208


Jag börjar få lite semesterstress. Samtidigt som jag känner att jag vill resa iväg någonstans (varsomhelst, bara jag inte varit där förr) så vet jag inte hur jag ska kunna klämma in det bland allt annat som jag vill göra. Däribland är det andra saker som jag inte vill göra men som också drar i mig (typ rensa ogräs). Det känns som dagarna bara flyger iväg och det stressar mig just nu.

3 kommentarer:

 1. Sådan stress brukar jag också få.. "Jag har ju inte hunnit med NÅT under semestern, hjälp!"
  Det brukar hjälpa att summera vad man faktiskt HAR hunnit med och oftast kommer jag fram till att jag har visserligen inte hunnit plantera om alla saker, men jag var ju iväg med grannarna och åt middag, och det gör jag ju hellre. Så med facit i hand brukar jag ha gjort saker och dessutom BRA saker. :)

  Jag känner förresten igen det där med ovilja att kika in i kameran, de blänger på en annars, men med kameran i handen kan det var omöjligt att fånga dem!

  SvaraRadera
 2. Den där känslan har jag också. Väldigt irriterande och förstör tyvärr semestern. Men igår kom jag till insikten att jag inte vill titta tillbaka på sommaren 2010 och tänka att jag bara städade och sorterade grejer. Så nu finns det gott hopp om resterande tre och en halv vecka!
  Ha en riktigt bra fortsättning på semestern!

  SvaraRadera
 3. Jo det är riktigt irriterande, men nu har det börjat ge med sig lite för som du skrev Toktova så förstör det faktist semestern lite :)

  SvaraRadera