2011-03-01

När kylan vek undan


Lagom till helgen så vek kylan hädan och vi var inte sena på att ta oss ut på isen i det nollgradiga vädret och strålande solen. Väl där önskade vi att vi hade haft med oss lite varm blåbärssoppa och grahamsbullar med kokt skinka så att vi kunnat sätta oss vid ett av vindskydden och låtsas att vi var 8 år igen. Kanske nästa helg?

Herr T var dock nöjd även om hans tjocka päls blev lite varm. Han fick träffa två söta sheltietjejer som han blev ruskigt förtjust i. Vad är det med sheltisar som träffar andra sheltisar? På nått sätt blir de så ruskigt glada av att se en rasfrände. Mycket gladare än av att se andra hundar.

3 kommentarer:

 1. Kanske är sheltiesar också gladare än andra hundar? Jag har visserligen bara vår egen (nu bortgångne) sheltie att jämföra med, men han var definitivt sådan!

  SvaraRadera
 2. Vad lustigt, det borde ju innebära att de har nån slags självbild då, om de liksom känner igen sina egna. Intressant tanke!

  SvaraRadera
 3. Toktova: jag har också mest levt nära shelties men de vi har haft har varit väldigt glada för det mesta så det kan nog stämma.

  Tyg och otyg: Jag tror nog det kan vara så, eller att de helt enkelt kommunicerar likadant med kroppspråk och liknade. :)

  SvaraRadera