2011-11-09

Sticknödig!

Jag är så otroligt sugen på att sitta och sticka nu när Novembermörkret lägger sitt täcke över oss. Synd bara att mitt garnpaket verkar befinna sig i limbo någonstans i Sverige. Jag blir alltid som mest sticknödig när jag väntar på ett paket. Jag vill ju testa mina idéer!

4 kommentarer:

 1. För en varjedagstickerska så undrar jag hur det känns att vara sticknödig :)

  SvaraRadera
 2. Trots att jag också är en varjedagstickerska känner jag igen sticknödigheten! :) Det är så spännande att se och känna på nya garner och kunna sätta igång med nya projekt!

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt, nu blir jag också sugen. Kanske måste öva lite extra så jag kan göra nåt som passar sonen. Några enkla tips?

  SvaraRadera
 4. Christina och Sofia: Jag är också en varjedagstickerska när jag har garn och ett projekt igång. Då kan jag sticka som besatt. Men ibland blir det uppehåll och då brukar det klia i fingrarna.

  Sandra: Hm, jag har inte stickat till några små barn men det är ju kallt här där vi bor så mössor/vantar/halsdukar i värmande ull kanske kan vara enkelt. Själv gillar jag marks och kattens ecoull som ekologisk och mjuk. Mönster brukar jag ta från Garnstudio.com och räkna om lite. Men det beror på hur erfaren man är. Det går ju att använda garnet de rekommenderar också :) Men kolla där, det finns både mönster och bra instruktionsvideos. :) Bara fråga om du kör fast!

  SvaraRadera